Як вибрати зручне крісло для вітальні?

Як вибрати зручне крісло для вітальні?

Зручність означає для кожного щось інше. Одні кажуть, що вона м'яка, інші - що вона добре профільована, треті - здатність підлаштовувати її під свої потреби. Розмірковуючи про комфорт, ми зазвичай враховуємо особливості меблів, які дозволяють насолоджуватися моментами заслуженого відпочинку та повноцінно відпочити у тій позиції тіла, яка нам найбільше подобається. Тож на що слід звернути увагу, вибираючи крісло для вітальні, щоб предмет меблів, який ми купуємо, гарантував лише приємні враження та виконував свою основну функцію?
Розміри стільця

На відміну від зовнішності, це важливе питання не тільки через доступний простір у приміщенні, де в кінцевому підсумку буде стояти стілець, а й через висоту і вагу користувача меблів. У великих, просторих вітальнях є місце, де можна дозволити собі розмістити не тільки два, але навіть стільки крісел, скільки є в будинку, вибираючи зручну для вас модель. На жаль, доступний простір не завжди дозволяє, і вам часто доводиться йти на компроміс, вибираючи одне-два крісла, які найкраще відповідають очікуванням усіх мешканців. Крісла з функцією релаксації (такі як Arosa , Frida , Inari або Tom), наприклад, потрібно більше місця навколо них, щоб можна було повною мірою використовувати свої функції і таким чином розкривати спинку та сидіння. Варто також звернути увагу, наприклад, на висоту спинки і сидіння - легше встати з крісла з більш високим сидінням, що особливо важливо для людей похилого віку. Високому людині, безумовно, буде зручніше в кріслі з більш високою спинкою або в одному з регульованим підголівником.

Є ті, хто любить занурюватися в м’яку спинку і сидіння, для інших важливо мати досить твердішу поверхню, яка забезпечує більш стійку підтримку. Безумовно, загальною рисою всіх них є те, що стілець забезпечує зручне, але в той же час здорове та ергономічне положення тіла. Адже відомо, що здоровий та ефективний хребет - це запорука чудової форми та добробуту. Добре профільоване крісло - це те, що полегшить хребет під час відпочинку і повністю розслабиться.
Легко розгортається

Якщо ви вибираєте крісло з функцією розслаблення, зверніть увагу на те, як воно розгорнуте. Найпростіший механізм - це функція ручного розслаблення, яка розбивається на силу власних м’язів. Більш досконалим і зручним рішенням є функція електричного релаксації, керована електричними датчиками. Регулюючи кут нахилу спинки і підставки для ніг, вам не доведеться вставати з крісла - просто м'яко торкайтесь датчиків і стілець підлаштовується під ваші потреби. У моделі з двома моторами ( Arosa ) ви можете самостійно визначитися з кутом спинки та підніжки.

Матеріали цього предмета меблів сильно впливають на комфорт відпочинку. Відповідне наповнення, тобто високоякісна піна (високоеластичний та / або поліуретановий) і хвилеподібні пружини, забезпечують адекватну гнучкість меблів та її еластичність, і в той же час гарантують збереження її форми та форми. Також варто звернути увагу на тип оббивки , адже і натуральна шкіра, і тканина мають багато переваг, але кожен з цих типів оббивки має різні особливості та тактильні якості. Висока якість матеріалів також забезпечить довговічність меблів - завдяки їм вона успішно прослужить вам довгі роки.

Сучасні крісла - це меблі, яка гарантує приємні хвилини відпочинку завдяки розумним рішенням, які в них використовуються. Вищезгадана функція релаксації - одна з найдосконаліших функцій, якими вони можуть бути обладнані. Це дозволяє забезпечити комфортний відпочинок як у сидячому, так і лежачому положенні. Складана підніжка для ніг (у таких моделях, як Tom , Arosa , Inari або Frida ) забезпечить полегшення стомлених ніг після цілого дня та покращить кровообіг. Рухомі підголівники гарантують зручну підтримку голови під час читання, перегляду телевізора або після сну. Також сучасні сидіння у формі ковша можуть бути оснащені додатковими,надіньте підголовники, що забезпечують ергономічне положення тіла.